Få en times gratis rådgivning om cloudløsninger.
Frydenlundsvej 30, Bygning B, 2950 Vedbæk
+45 3511 0066
support@sac-it.dk
Søg
Søg
Den store misforståelse om Microsoft 365

Den store misforståelse om Microsoft 365

Misforståelsen går ud på, hvordan Microsofts ansvar opfattes, og hvad brugerens faktiske ansvar er for beskyttelse og langsigtet opbevaring af deres Microsoft 365-data. Den form for sikkerhedskopiering og mulighed for gendannelse, som Microsoft leverer, og hvad brugerne antager, at de får, er ofte forskellig. Hvilket betyder, at du måske skal revurdere det niveau af kontrol, du har over dine data, og hvor meget adgang du faktisk har til dem, udover de standardforholdsregler, som Microsoft 365 indeholder. 

Microsoft 365 tilbyder geo-redundans, hvilket ofte forveksles med sikkerhedskopiering. Sikkerhedskopiering udføres, når der udføres en historisk kopi af dataene, som derefter gemmes på en anden placering. Det er dog vigtigere, at du har direkte adgang til og kontrol over denne sikkerhedskopi. Så hvis du f.eks. mister data, de slettes ved et uheld, eller de angribes, kan du hurtigt genoprette dem. Geo-redundans beskytter derimod mod fejl på stedet eller i hardware, så hvis der opstår et nedbrud eller et udfald i infrastrukturen, forbliver brugerne produktive og er ofte uvidende om disse underliggende problemer.

For alle cloududrulningstyper ejer du dine egne data og identiteter.

Related Posts